Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kristusek21

31. 8. 2009 14:32
Tak si to shrňme:

Napsal na barák "baníček", v okolí někdo někoho napadl, někdo vykradl dvě auta (starosta sám pravil, že neví, kdo to udělal) a prokazatelně jednou někoho napadl (za to kolo).

Pokud někomu připadá jako vhodný trest sebrat deset kamarádů s tyčemi a nunčaky, odvézt ho za vesnici a tam ho zmlátit, no, má zkrátka jiný názor. Podle mě jde o bandu idiotů. Deset na jednoho (a ozbrojení), to si chlapci dokázali, jací jsou frajeři, co? Kdoví, jestli ta auta nevykradl někdo z nich...

I trest musí být adekvátní a tohle ten případ rozhodně není.

A nezlobte se na mě, ale starosta se svou zákonodárnou iniciativou jen potvrzuje, že není nic než nedovzdělaný buran...

0 0
možnosti

Vikina

31. 8. 2009 15:34
Re: Tak si to shrňme:

Podívej se, kamaráde, na to, aby se sebralo deset chlapů (a navíc Čechů) za účelem konečně někomu rozbít hubu, to už skutečně museli mít důvod. Zejména připos.aní čecháčkové se jen tak mýrnix dýrnix nenamočí do nějaké šlamastyky, ti už jasně věděli, do čeho jdou. Ono se totiž na vesnici ví o každém mnohem víc, než v jakémkoliv paneláku o sobě vědí přímí sousedé.

0 0
možnosti

Cyberpunx

29. 8. 2009 23:11
karma

Karma a souhlas. Jelikož tento stát selhává v jedné ze svých hlavních úloh - v ochraně slušných občanů před grázly a gaunery - nelze se divit, že některým lidem přeteče trpělivost a vezmou spravedlnost do vlastních rukou. Kdyby mi nějaký zfetovaný ksindl zabil autem např. manželku a dítě, u soudu by se mi smál do obličeje, dle našich zákonů by dostal 4 roky na tvrdo (za 2 roky je stejně venku - za dobré chování), tak bych neváhal ani chvíli. Ty 2 roky, co by byl za katrem bych využil k tomu, abych se připravil a až by byl venku, tak by dopadl daleko hůř než jenom seřezaný nějakou basebalovou pálkou...

0 0
možnosti

MBblogger

29. 8. 2009 19:58
ne

ne, nemyslím si, že je správné brát spravedlnost do vlastních - lynčujících rukou. avšak také si myslím, že tresty, které soudy udělají za loupení, devatování, ubližování jiným nebo dokonce vraždění jsou směšné. proto se nemůžete nikomu divit, že vezme spravedlnost do svých vlastních rukou. nepodporuji to, ale dokážu dto pochopit.

0 0
možnosti

český venkovan

29. 8. 2009 19:33
..prakticky se s názorem ztotožňuji....

0 0
možnosti

kion1111

29. 8. 2009 17:43
Karma

R^

0 0
možnosti

Sagittarius29

29. 8. 2009 17:14
Nevím ...

Nevím co tady všichni mají s tou pomstou.  Poku dn lumpa byla krátká policie , tak nezbylo nic jiného než aby lumpovi přátelsky domluvili spoluobčané .  No a  lump měl zřejmě tvrdou hlavu . A pokud je maso tvrdé ,tak se musí naklepat .

0 0
možnosti

karel60

29. 8. 2009 19:05
Re: Nevím ...

Název článku je "Z pomsty zmlátili výtržníka pálkou".

Starosta Hošťálkové prohlásil: "Dvakrát za rok vykradené auto. Spousta poničených věcí v Ratiboři i tady. Neříkám, že to všechno udělal on...". 

"Ve obci Ratiboř si skupina zhruba deseti mužů počkala na mladíka, který ÚDAJNĚ napadl dva tamní obyvatele."

Prostě vzali "spravedlnost" do svých rukou a soudce Lynch byl na světě. Jedno kdo kradl, ničil a napadal. Tento byl právě po ruce.

0 0
možnosti

netbooster

29. 8. 2009 17:12
Tak dobrá,

přátelé, od teď tedy začnu nosit u sebe svoji legálně drženou zbraň, a použiji ji, kdykoliv se mi bude zdát, že někdo vypadá nebo se chová jako "grázl". Jaképak copak - k čemu policie, k čemu soudy, pracné dokazování, obhajování, presumpce neviny? Podezřívám tě, nelíbíš se mi, "jedna paní povídala" že jsi gauner, tak tu ji máš - jednu do kolene, jednu do lokte, aby sis to pamatoval. Vlastně stejné jako úder basebal. pálkou. Kdekoliv. Nebo se snad nelíbím já tobě, dal jsem před hospodou pár facek tvému bratrovi/otci/sestře/matce? Přijdeš za mnou s baseballovou pálkou namísto s Policií? Ale jen se klidně stav, já také Policii volat nebudu - mám 4 plné zásobníky, a rád ještě přikoupím... Vyřešíme to na místě a hned, a ušetříme tím mnoha lidem čas a peníze...

Všichni, co obhajujete lynč, si nejprve dejte studený obklad, a pak se zamyslete nad tím, co je a co není civilizované chování, a kam asi tak povede eskalace schvalování násilí na podezřelých a braní "spravedlnosti" do svých rukou..

0 0
možnosti

CarolusIV

29. 8. 2009 17:14
Ty´s ten článek nečet, že ?

Troubo ! ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Fonon

29. 8. 2009 17:02
situace mi připomněla jeden film

jmenoval se Přání smrti (je celkem 5 dílů), hlavní roli si zahrál Charles Bronson.

0 0
možnosti

CarolusIV

29. 8. 2009 17:00
Jak to vidím já ?

Stát a společnost ovládá fašokomunistická skupina, která se snaží zdiskreditovat demokracii, aby se komunistická partaj  bez odporu národa mohla dostat k moci.

Tito zločinci, předstírající  humanismus, pronikli do politiky (Kocáb a další),  ovládli justici, (snížení trestu Vrchním soudem třem cikánům na směšné 2,5 roku)  a hlavně ovládli media. Televizi, redakce novin, ....

Až  zoufalství lidí dojde na samý konec toho co se dá vydržet, až lidi začnou říkat " k čertu s demokracií, která chrání jen zloděje a cikány..."  nabídne se KSČM jako záchrance před zdiskreditovanou a nenáviděnou demokracií.  Lidem slíbí, že s cikány zatočí, že cikáni budou makat nebo sedět jak dřív,  a mají volby "demokraticky" vyhrané.

Tohle velmi dobře funguje, jak vidíme z historie tzv. "Výmarské republiky".

0 0
možnosti

bull.terrier.pro.cenzora

29. 8. 2009 16:41
Souhlasím s nimi,

nějaký parchant terorizuje okolí a Policie monitoruje a nic nedělá. Asi to bude nějaký pozitivně diskriminovaný parazit. Dobře udělali a nohy mu měli přerazit.

0 0
možnosti

CarolusIV

29. 8. 2009 17:12
Nohy ne,

vaz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2035x
Jsem klerofašistický židobolševik, dogmatistický revizionista...