Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Ráth skutečně není politický vězeň. Nezapomínejte, prosím, že ho chytli se sedmi miliony v ruce a určitě to nebyly jediné špinavé peníze v jeho kešeni. Jiná věc je ovšem, že pustit ho na svobodu by bylo velice nebezpečné i pro jeho SocDem, protože on je pořád poslanec a těžko by mu bylo možno zabránit v nějakém zajímavém projevu na veřejném zasedání. Určitě toho hodně ví a určitě bude dost nas.....ej, že ho nechali v lochu a nic pro něj neudělali. A to by mohlo být hodně nepříjemné.

7 4
možnosti
Foto

Pokud je šéfem Policie Kubice, tak věřte, vážený kolego Fialo, že by nebyl problém chytit se sedmi miliony v ruce i Vás...

6 9
možnosti
Foto

Podle sebe soudím tebe?

4 2
možnosti
Foto

Tomu nějak nerozumím?! Soudím podle vcelku zjevných informací a pokud jsem se snad dotkl Vašeho nejspíš modrého smýšlení, pak vězte, že je mi to úplně u onde.

1 0
možnosti
ZH

Kolik desítek lidí se prosím vás na tomhle "falešném" obvinění podílelo? To snad tajně zabrali Barandov? Někde by ty odposlechy museli vytvořit? Zfalšovat všechny ty papíry a zlodějský smlouvy. Na to by potřebovali právníky. Propašovat 7 melounů do krabice v přítomnosti 3 lidí? To by snad nezmákl ani James B. 007

A to kvůli jednomu šaškovi?

1 1
možnosti
Foto

Proboha, kolik už bylo vykonstruovaných případů, které stály na mnohem pevnějších základech?! Desítky, stovky, tisíce. Jak praví klasik: pár přátel stačí mít, co uměj za to vzít...

V dnešní době už není žádný problém vytvořit iluzi čehokoli.

1 0
možnosti
ZH

miliony, miliony berou. To je taky klasik :-)

Dobrý, takže všichni se spikli proti Rathovi. On nic , on muzikant.

Vsadim boty, že jste volil Zemana. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Nikoli, ve druhém kole jsem vynechal, protože už mi bylo úplně jedno, kdo tam bude. Z výsledku mám sice radost, ovšem dosti pofidérní. 

Netvrdím, že se všichni spikli proti Rathovi, stále je dost rozumných lidí, kteří se nenechají oblbnout médii (patřících povětšinou jistému provládnímu magnátovi) a snaží se vidět realitu.

Předpokládám, že vy patříte k těm, kteří zcela jednonačně přijali nesmysl o 9/11, apod...?

1 0
možnosti
ZH

Jestli máte na mysli ten spikleneckej nesmysl, tak ten jsem samozřejmě nepřijal. Na to by bylo zapotřebí už několik set spiklenců. Navíc to nemá vůbec logiku a všechny ty nesmysly se daří argumentama vyvracet.:-)

1 0
možnosti
Foto

Myslíte argument Riceové, která v tv prohlásila: Kdo tvrdí něco jiného, než my, je vlastizrádce?

0 1
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2035x
Jsem klerofašistický židobolševik, dogmatistický revizionista...