Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Vážený pane. Proč do docela dobrého článku taháte konkrétní politiky, kteří za tuto formu utrácení peněz nemohou.

Viz web projektu: "Veřejná zakázka Národní soustava povolání II je realizována v rámci projektu Ministerstva práce a sociálních věcí, který je spolufinancován z prostředků Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky."

Ano, souhlasím s Vámi, že 150 mil. na seznam povolání je brutální suma. Souhlasím, že by se to dalo pořídit o desítky procent levněji, pokud by to neplatil stát.

Ale nepamatuji se, že by p. Němcová byla ministerskou práce a sociálních věcí (to pokud se nepletu spravovala TOP09 a ne ODS). Ze svého postu nemá jak ovlivnit to, na co ministerstvo spolu s EU vyhodí peníze. Nefunguje jak náš nový prezident, který by rád řídil vše. Je zatím předsedkyní poslanecké sněmovny a z tohoto postu nemá na exekutivu přímou moc.

1 0
možnosti
IR

To byla spíše náhoda, protože hned vedle článku o nsp byl jiný o ochrankách ústavních činitelů. Právě v něm se Němcová chlubila ušetřenými penězi. Krom toho, jako jedna z vrcholných představitelek bývalé vlády je i ona spoluzodpovědná za rozkrádání našich peněz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2035x
Jsem klerofašistický židobolševik, dogmatistický revizionista...