Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane. Proč do docela dobrého článku taháte konkrétní politiky, kteří za tuto formu utrácení peněz nemohou.

Viz web projektu: "Veřejná zakázka Národní soustava povolání II je realizována v rámci projektu Ministerstva práce a sociálních věcí, který je spolufinancován z prostředků Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky."

Ano, souhlasím s Vámi, že 150 mil. na seznam povolání je brutální suma. Souhlasím, že by se to dalo pořídit o desítky procent levněji, pokud by to neplatil stát.

Ale nepamatuji se, že by p. Němcová byla ministerskou práce a sociálních věcí (to pokud se nepletu spravovala TOP09 a ne ODS). Ze svého postu nemá jak ovlivnit to, na co ministerstvo spolu s EU vyhodí peníze. Nefunguje jak náš nový prezident, který by rád řídil vše. Je zatím předsedkyní poslanecké sněmovny a z tohoto postu nemá na exekutivu přímou moc.

1 0
možnosti

To byla spíše náhoda, protože hned vedle článku o nsp byl jiný o ochrankách ústavních činitelů. Právě v něm se Němcová chlubila ušetřenými penězi. Krom toho, jako jedna z vrcholných představitelek bývalé vlády je i ona spoluzodpovědná za rozkrádání našich peněz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2035x
Jsem klerofašistický židobolševik, dogmatistický revizionista...