Ivo Richter

Doc. Jiří Cienciala

5. 07. 2013 14:55:34
Pobavil mě článek viz níže, v němž reagují na vystoupení nového ministra dva lidé (?) , od nichž bych něco takového opravdu nečekal. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Odbornici-ho-ceni-za-vystoupeni-v-CT-novy-ministr-sklizi-smich-Jako-lampasak-277998

Reakce Tomáše Haase do jisté míry očekávatelná je - tento téměř zapšklý pravičák, který mj. působil jako „poradce" Václava Klause, Mirka Topolánka, Pavla Béma a jiných, včetně Nečasovy vlády, je svými postoji poměrně znám. Stejně tak i tím, že většina politiků, kterým „radil" skončila v propadlišti dějin! Což samo o sobě může znamenat leccos. Koneckonců, již samotná podstata posměchu - tedy ostravský přízvuk - není ničím jiným, než důkazem o páně Haasově hlouposti a neschopnosti. Když k tomu přičtu reakce jeho patolízalů, podržtašek a jiných řitních alpinistů, divím se, že se touto personifikací ubohosti vůbec někdo z médií zabývá...

O to více mě dostala reakce Tomáše Cikrta, bývalého mluvčího ministra zdravotnictví Julínka, proslaveného především prosazením tzv. cikrtovného a svým naprosto asociálním jednáním, zvláště vůči postiženým ( což mu bylo mnohokrát vyčítáno např. Václavem Krásou). Jak si může někdo takový, jako Cikrt vůbec dovolit komentovat a hodnotit úspěšného a mezi opravdovými odborníky váženého člověka, jakým je doc. Cienciala. Myslím, že o odbornosti, či způsobilosti netřeba polemizovat!? Narozdíl od Cikrta dokázal více, než dost, o čemž svědčí např. titul manažer roku 2008.

Cikrt sám, po svém kontroverzním působení na MZ, které - jak také jinak?- skončilo trestním oznámením a vyšetřováním, se stal opět mluvčím. Tentokrát v MEDIGROUP, která je zapletena do řady podvodů, tunelů, rozkrádaček a daňových machinací! Její majitel Vojtíšek je propojen s bývalým vedením středočeského kraje v čele s exministrem Bendlem. To, že Cikrt sám stále ještě nesedí je zřejmě dáno jeho schopnosti přehodit odpovědnost na jiné. Když byl opilý mocí na MZ. tak sám o sobě prohlašoval, že není postižený!!! Ve chvíli, kdy kdokoli poukázal na jeho chyby, okamžitě se ohradil, coby mrzák.

Ale čemu já se vůbec divím? Již od samého počátku sestavování vlády Jiřím Rusnokem se ke každému jeho výběru vyjadřuje ten největší póvl !

Autor: Ivo Richter | karma: 23.96 | přečteno: 1438 ×
Poslední články autora