Ivo Richter

Nečas je pryč.

17. 06. 2013 7:13:55
Je to opravdu takové vítězství, jak se nám podsouvá? Rozhodně ne, vždyť Nečas tam byl již od samého počátku jen čtvrtým kolem u tříkolky.

Jak sám Nečas prohlásil, hlasování a nedůvěře se jeho odchodem stává bez předmětným. Chytré, modří už vědí, že je vše ztraceno a tak se zoufale snaží udělat cokoli, co by je aspoň trochu vrátilo do do hry. Minule to při výměně Topola vyšlo, ovšem obávám se, že letos to neprojde. Zvláště, pokud se premiérem stane nepříliš známý superministr Kuba. Ale ať už to dopadne jakkoli, ODS to nezachrání a tím, kdo si bude mnout ruce, bude Kalousek.

Proč by měla odstoupit celá vláda, když jde o selhání jednotlivce? Tak se ptají někteří její členové. No proč asi?! Protože v opačném případě by to byla další facka celému národu! Po jmenování Kubiceho do čela vnitra, spřáhnutí se s Lidově demokratickou Peak, zavedení a opětovném zrušení SS karet a mnoha a mnoha dalších průšvizích by neodstoupení celé vlády bylo poslední kapkou. Mimoto jde vždy o selhání jednotlivců! Jednotlivec dosadil Nagyovou do čela úřadu, jednotlivec jmenoval svého pohůnka do čela rozvědky,jednotlivec to pak všechno prásknul...

Češi jsou sice hloupý národ, ale pevně doufám, že tentokrát už si konečně přestaneme nechat TO na hlavu a začneme trochu myslet. Výměnou crime ministra se nic nevyřeší.

Jak jsem se dověděl z jednoho zdroje přímo z TOP ky, za vším je nutno hledat Kalouska. A i v tomto má bezpochyby prsty. On je totiž jediný, kdo na tom vydělá.

Jsem opravdu zvědav, jak tohle všechno skončí, ale velmi se obávám, že po volbách (jedno, zda předčasných, či běžných) se bude domlouvat ČSSD s TOPkou. A to by snad bylo ještě horší, než současná vláda!

Autor: Ivo Richter | karma: 24.00 | přečteno: 1044 ×
Poslední články autora