Ivo Richter

Jmenuji se DŽIHÁD!!!

3. 09. 2009 17:05:07
Koupil jsem si dnešní tisk a po proběhnutí nekonečným rozebíráním jakési ústavní krize se zarazil u krátkého článku z Německa. Téměř mě to omráčilo, protože rozlézání muslimismu po Evropě se opět zrychlilo!!! Ale o co jde?

Jakýsi otec se rozhodl, že svému prvorozenému synovi dá vskutku neobvyklé jméno - Djehad (Džihád). Matrika to vcelku logicky zamítla a tatínkovi doporučila, aby pojmenoval synátora jinak, než "svatá válka". Ten se s rozhodnutím nesmířil a napadl jej u soudu. Upozorňuji - u NĚMECKÉHO!!! soudu. A kupodivu, ten mu dal za pravdu. Matrika byla nucena inkriminované jméno zapsat.

Krom toho, že syn nejspíš ponese následky hloupého rozhodnutí pomateného otce celý život, mohlo by to spustit poměrně značnou vlnu nevraživosti ze strany Němců a posílení již tak nezměrného sebevědomí muslimských přistěhovalců.

Nerad bych hodnotil rozhodnutí tamního soudu, avšak když se připočítá, že otec již měl problémy se zákonem právě pro šíření náboženské nesnášenlivosti, pak mne velmi nemile překvapilo!!! Teď se jen ptám, jak dlouho (krátce) bude trvat, než se podobná jména a rozhodnutí našich soudů dostanou k nám??? Popravdě řečeno, začínám se děsit!

Autor: Ivo Richter | karma: 26.82 | přečteno: 1393 ×
Poslední články autora