Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za politiku ála MuDr. Rath - 8 miliónů v krabici a dalších 30 porůznu doma a u táty by se podle mého zavírath rozhodně mělo!

Že je těch kandidátů na obdobný postup více je nabíledni.

2 3
možnosti
Foto

Shodil Tupolánkovu vládu a ta nemohla udělat církevní rozkrádačku, taj jej radši drží pod zámkem, aby náhodou neshodil tu Kradouskovu vláduRv!!

7 7
možnosti
MF

Ráth skutečně není politický vězeň. Nezapomínejte, prosím, že ho chytli se sedmi miliony v ruce a určitě to nebyly jediné špinavé peníze v jeho kešeni. Jiná věc je ovšem, že pustit ho na svobodu by bylo velice nebezpečné i pro jeho SocDem, protože on je pořád poslanec a těžko by mu bylo možno zabránit v nějakém zajímavém projevu na veřejném zasedání. Určitě toho hodně ví a určitě bude dost nas.....ej, že ho nechali v lochu a nic pro něj neudělali. A to by mohlo být hodně nepříjemné.

7 4
možnosti
Foto

Pokud je šéfem Policie Kubice, tak věřte, vážený kolego Fialo, že by nebyl problém chytit se sedmi miliony v ruce i Vás...

6 9
možnosti
Foto

Mocenská klika, která ovládá média, justici a policii, nechce ztratit kontrolu nad Sněmovnou. O tu by mohla po propuštění dr.Ratha přijít a pak by následoval její mocenský pád. Jde o to, udržet režim.

9 9
možnosti
Foto

už opravdu slezte z toho kolotoče, jinak zblbnete úplně

10 7
možnosti
Foto

jakmile se dostane z vazby, tak zmizí.

7 7
možnosti
ZH

"Nenastává pomalu, ale jistě doba politických vězňů a procesů?"

Jestli je Ráth politickej vězeň, tak to teda máme kriminály plný politiků.

To , že ostatní ještě neseděj, přece neznamená, že je ta krysa politický vězeň. Má holt jen tu smůlu, že je asi první dokonale zdokumentovanej hajzlík a tak ho nemůžou kamarádi mafiáni vysekat, jako ty ostatní. A jestli se ohrazuje, že je pol. vězeň. Tak by mu do toho flastru co dostane neměli započítat vazbu.

10 7
možnosti
Foto

Politický vězeň a vězněný politik jsou pojmy opravdu odlišné...

2 1
možnosti
RD

Něco nového by nebylo?...podobný článek před hodinou. Navíc další Všeználek, který ví přesně, jak to jeRvRvRv

8 9
možnosti
KS

Tak něco zajímavěho k této zasmrádlé kauze  napište.Třeba ať je zavřený až zčerná nebo podobné moudro.Je Vám zřejmě vše jasné.Tak se s ostatními podělte.

8 6
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2035x
Jsem klerofašistický židobolševik, dogmatistický revizionista...